Ben je ouder dan 18?

Bij het gebruik van de site ga je akkoord met onze privacy policy/By entering this site you agree to our Privacy Policy
We verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is, maar vooral ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken.

Celler Oliveda

Over het wijnhuis ...

Drie generaties

Drie generaties hebben met hart en ziel gewerkt aan de wijngaarden. Een verhaal begonnen door José Oliveda Casanovas en zijn vrouw, Joana Rigau Ros – twee ondernemers van hun tijd die een manier van leven creëerden gericht op de wereld van wijn. Een genie, een uitvinder, een kunstenaar en bijna een tovenaar, José Oliveda was in staat om tijdens de oorlog een wijnmakerij te maken om het leven van de lokale bevolking te verlichten en de welvaart in de omgeving te genereren. Zijn vrouw, altijd geduldig aan zijn zijde, drukte bij elke stap haar stempel en ging intense uitdaging aan om een ​​familiebedrijf op te richten.

Anna Maria Oliveda Rigau, een bijzondere vrouw en de dochter van de oprichters, besloot in de voetsporen van haar ouders te treden. Vergezeld door haar man, Josep Freixa Escarrà, uit een naburige wijngaard, die met zijn kennis van het wijn maken en de wens om het familiebedrijf te laten groeien heeft bijgedragen.