Ben je ouder dan 18?

Bij het gebruik van de site ga je akkoord met onze privacy policy/By entering this site you agree to our Privacy Policy
We verkopen geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is, maar vooral ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken.
a

Wijnproeverij

Wijnproeverij

Wijnproeverij thuis organiseren

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of houd jij gewoon van een wijntje op z’n tijd met familie of vrienden? Dan is een wijnproeverij ook zeker iets voor jou. Bij een wijnproeverij hoef je niet altijd te beschikken over de professionele wijnkennis. Dit word je allemaal bijgebracht door een vinoloog. Heb je geen zin om een wijnproeverij op locatie te bezoeken? Organiseer dan eens zelf een wijnproeverij thuis. Dit is een makkelijk concept waarbij je al je vrienden en familie uit kunt nodigen voor een heerlijke wijnproeverij. Wij hebben voor jou een selectie wijnen samengesteld waarmee je eenvoudig een wijnproeverij thuis organiseert. Deze selectie bevat alle onderdelen om er zelf een geslaagde wijnproeverij van te maken!

Wijnproeven met de Caixa de Vins

Met de Caixa de Vins (wijndoos) heb je gegarandeerd een unieke wijnproeverij thuis. In onze webshop kun je zo’n doos bestellen. De Caixa’s bevatten wijnen van onze wijnhuizen of importeurs en zijn niet in de supermarkt verkrijgbaar. De caixa’s zijn met passie en kennis samengesteld. Naast de wijnproeverijdozen vind je in onze webshop ook een doos waarmee we je op wijnreis nemen door diverse wijngebieden in Catalonië. Al onze dozen worden samengesteld voor maximaal 10 personen en bevatten zes verschillende wijnen. Om echte wijnkennis op te doen bevat de Caixa de Vins een handleiding, een uitleg, geur- en smaakcirkel, proefnotitieformulieren en uitgebreide wijnbeschrijvingen. Ook zonder wijnkennis kun jij deze wijnproeverij thuis organiseren.

Bestel de Caixa de Vins online

Wil jij graag thuis een wijnproeverij organiseren? Bestel dan vandaag nog deze heerlijke caixa in onze webshop. De bestelling wordt binnen 1 of 2 dagen gratis naar je opgestuurd. Zo hoef je de wijnproeverij niet weken van te voren al vast te leggen, maar kun je deze ook op het laatste moment nog bestellen. Wil je graag meer informatie over de proeverijdoos, of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om een geslaagde wijnproeverij thuis te organiseren! Wacht niet langer en bestel vandaag jouw Caixa de Vins!